Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (3.43 secunde)
Familia Cristinei Topescu a decis ca trupul jurnalistei sa fie incinerat, urmand ca cenusa sa ajunga la mama ei, in Oradea.
"Toata familia suntem trup si suflet pentru Universitatea. ... Strabat 144 km pentru fiecare antrenament Originari din Farcasele, de langa Caracal, cei trei barbati din familia Pacionel strabat zilnic 144 km pentru antrenamentele de la CSJ Stiinta U Craiova, iar efortul nu este numai fizic, ci si financiar.
Poate e o mangaiere pentru familia respectiva ca sunt invitati la meciul cu Ungaria", a anuntat Mircea Sandu. ... "Daca am jignit familia micutului si regretatului Ionut sau daca am creat impresia de lipsa de sensibilitate, imi cer scuze.
E un lucru pozitiv si pentru el si pentru familia lui", a adaugat medicul. ... MICHAEL SCHUMACHER, care se afla acum in Lausanne, la o clinica din apropierea casei pe care o imparte cu familia sa, a reusit sa comunice cu familia.
In cadrul probei Cursa Familiilor familia Purcea, formata din 2 membri a castigat primul loc la categoria Cea mai rapida familie la cursa 3.5 km, iar familia Asofiei alcatuita din 2 participanți a castigat la proba 1.5 km.
-elevul trebuie sa aiba o situatie buna la invatatura -elevul nu trebuie sa aiba absente nemotivate -varsta beneficiarului sa nu depaseasca 26 de ani -venitul pe membru de familie nu trebuie sa depaseasca 150 lei brut (cu excepția alocatiei de stat, alocației familiale complementare si a alocației de susținere pentru familia monoparentala, bugetului personal complementar acordat persoanelor cu handicap, burselor de studii si a burselor sociale, precum si a tuturor drepturilor sociale, care, potrivit legii, sunt exceptate de la stabilirea altor drepturi si obligatii).
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Odata ce Israel era stabilit ca natiune, Dumnezeu a ridicat o familie din popor prin care sa vina binecuvantarea, si anume familia lui David (Psalmul 90:3-4). Apoi, din familia lui David a fost promis un Om care va aduce binecuvantarea promisa (Isaia 11:1-10).
Tanarul isi amintea uneori fugar, dar cu nostalgie, primii ani ai copilarie, atunci cand in familia lor era prezent si tatal lui, care obisnuia sa il duca in parc si sa ii deseneze tot ce micutul cerea.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani. Familia sa este asteptata in aceasta dimineata sa-l viziteze la Penitenciarul Jilava.
" Rosia Montana este parte din tara in care m-am nascut, in care traiesc, impreuna cu familia si prietenii mei, si in care imi doresc sa traiasca si copiii copiilor mei" Recent, am fost in Muntii Apuseni, in Tara Motilor...am plecat cu o oarecare speranta in suflet si m-am intors cu deznadejde...pe drumul de intoarcere, am intalnit nenumarate camioane care transportau falnicii nostri copaci, taiati din padurile aflate in Muntii Apuseni.
Un sondaj realizat online de site-ul Agentiei MEDIAFAX, releva ca majoritatea romanilor (71,3%) prefera sa-si petreaca Revelionul 2014 acasa, cu familia. ... • Acasa, cu familia :
La un moment dat, familia s-a speriat si au alergat cu totii inapoi in casa, dar tatal si fiii au ramas la fereastra sa urmareasca spectacolul. ... Tatal a apucat o arma de foc, pregatit sa-si apere familia, dar imediat dupa aceea toate luminile din casa s-au stins.
In scrisoare, Abdul-Rahman - un nume pe care familia sustine ca Peter Kassig l-a preluat dupa ce s-a convertit la Islam in perioada captivitatii - afirma ca este "destul de speriat ca va muri" si se arata "foarte intristat pentru momentele prin care trece familia sa", relateaza BBC News online.
Familia Lelande, domiciliata in Canada, a solicitat ca prin hotarare judecatoreasca sa fie admisa cererea privind infierea cu efecte depline a minorilor.
Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazda la Buzau incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabila la ADAS. ... Atunci cand Elena Gabriela Udrea era in clasa a VI-a familia s-a mutat la o alta adresa in Buzau .
Torrey Briese si sotia sa, Myra, au fost abordati de catre ufologi si au descris si o serie de alte lucruri inexplicabile care - spun ei - s-au intamplat in familia lor.
Familia traditionala, in care barbatul este intretinatorul familiei iar femeia este casnica si are grija de copii, chiar si in mediul rural este un fenomen rar intalnit in statele europene.
La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului se lupta cu datorii si procese. ... Familia are conturile blocate”, a declarat fiica politicianului. Mai grav este ca in urma au ramas procese pe care familia trebuie sa le rezolve cumva.
google-analytics.com